mökkiperunat

Jokaisella mökillä voi olla kivaa.

Se kalamiehen pahin ajanjakso

Mökkiperunoiden innokkaimat kalastajat, eli Mikael ja Max, olivat jo jonkin aikaa suunnitelleet pilkille menoa mökkiviikonloppuna. Toukkia oli ostetettu kolmea eri lajia. Pilkkivavat viritettiin kuntoon. Mutta ei mikään ei auta kun jää on liian heikko. Edes pelastusliivit päällä ja naskalit kaulassa ei voinut muutamaa metriä kauemmas mennä, sen koeporaukset auttamatta osoittivat.

 

Veneellä ei pääse vesille ja jäät ovat liian heikot. Mitä  kalastajat silloin sitten tekevät? Tietenkin lukevat kalastuskirjoja ja suunnittelevat seuraavia retkiä! Kirjastosta käteen tarttui Risto Jussilan kirja Pilkki – Ammattilaisten salaisuudet helppoina vinkkeinä. Vaikuttaa varsin kiinnostavalta kirjalta.

3 Comments

 1. Pasi Luukkainen

  15.12.2018 at 14:01

  Hyvät Mökkiperunat! Mielestäni on loistava idea tarjota ihmisille kokemusperäistä tietoa eri vuokramökeistä. Tämähän säästää perhettämme pettymyksiltä – ei enää huonoja mökkejä! Odotan, että mökkejä tulisi esittelyyn tänne. Milloin? Varsinkin Kanta-Häme kiinnostaa. Kiitos!

  • mikaelperuna

   15.12.2018 at 16:13

   Pasi, kiitos paljon kannustavasta viestistäsi. Ensimmäinen tarinamme Erpilan mökistä Retulansaaresta ilmestyy piakkoin sivullemme. Retulansaari on 30km Hämeenlinnasta ja 60km Tampereelta – varsin hyvällä paikalla siis jos etsit mökkiä Hämeestä.

 2. Kiitos! Vaikuttaa ihan potentiaaliselta kohteelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

© 2021 mökkiperunat

Theme by Anders NorenUp ↑