Juha oli ottanut päävastuun lauantain päivällisestä. Juha oli hakenut esikypsennetyt ribsit Porilasesta Maku-ravintolasta. Mukaan tuli myös reilu astiallinen barbecue-kastiketta. Ribsit piti ainoastaan valella kastikkeella ja laittaa 20 minuutiksi uuniin, sitten ne olivat valmiita syötäväksi.

Koska ribsit olivat niin helpot valmistaa, jäi Juhalle enemmän keskittyä perunoihin. Tämän kertainen perunavinkki oli tullut Raumalta. Juha kuori ja keitti perunat. Sitten Juha laittoi perunat uunivuokaan, kaatoi pohjalle oliiviöljyä ja murskasi reilusti valkosipulinkynsiä öljyn joukkoon. Juha painoi lastalla perunat rikki ja asetteli ne vuokaan. Päälle hän vielä lorautti hiukan öljyä ja ripotteli suolaa. Perunat olivat uunissa ottamassa väriä, sitten kaikki oli valmista.

Ribsit olivat lihaisia ja meheviä. Lastenkin oli niitä helppo syödä sillä liha irtosi luista helposti. Myös perunat olivat todella herkkullisia. Mökkiperunat lähettävät kiitokset Raumalle ja Poriin.